26.05.2019

  • Ανέφερε ότι ζήτησαν από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να διερευνηθεί η δυνατότητα συλλογικού διορισμού των εκτάκτων δια νόμου, δηλαδή να μπουν στις οργανικές θέσεις που κατέχουν τώρα με την ιδιότητα του αορίστου χρόνου.

  • Τόνισε ότι τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και ο υπουργός Οικονομικών ήταν θετικοί, βάζοντας ως μόνη προϋπόθεση, αυτό να γίνει με νόμιμο τρόπο.

  • Για το θέμα της μεταρρύθμισης της Δημόσιας Υπηρεσίας, ο κύριος Χατζηπέτρου είπε ότι η ΠΑΣΥΔΥ έχει συμφωνήσει με την Κυβέρνηση σε πολλά θέματα που αφορούν τις μετακινήσεις, τις προαγωγές και την αξιολόγηση.

  • Καταλήγοντας ευχαρίστησε την Κυβέρνηση και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την παραχώρηση τεμαχίου κρατικής γης για ανέγερση νηπιαγωγείου και βρεφοκομικού σταθμού κοντά στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

11/10/18 13:49

Συνάντηση ΠτΔ με την ηγεσία της ΠΑΣΥΔΥ

Ο Γενικός Γραμματέας της οργάνωσης Γλαύκος Χατζηπέτρου δήλωσε ότι με βάση την ισχύουσα νομοθεσία κανένας δεν μπορεί να απολυθεί ως πλεονάζων και χαρακτήρισε  στρέβλωση, οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι να είναι μόνιμοι και οι άλλοι μισοί έκτακτοι. Ανέφερε ότι ζήτησαν από τον...

rikNews ·

Συνάντηση ΠτΔ με την ηγεσία της ΠΑΣΥΔΥ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook