19.06.2021

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Κώστας Φουττής είχε ακινητοποιήσει το όχημά του στην λωρίδα ασφαλείας του αυτοκινητόδρομου, λόγω μηχανικής βλάβης.

  • Ο 41χρονος, πατέρας δυο παιδιών 12 και 17 χρόνων, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Λουκαϊδη, ήταν ακαριαίος.

  • Λόγω του δυστυχήματος, στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου, οι λωρίδες κυκλοφορίας προς Λεμεσό παρέμειναν κλειστές για δύο ώρες.

  • Ενώ επιθεωρούσε το όχημά του, και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από διερχόμενο βυτιοφόρο όχημα, το οποίο οδηγούσε άνδρας 42 ετών.

25/10/19 21:20

Συνάντηση Προέδρου Βουλής με Πρόεδρο της ΚΣΣΕ

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού Κώστας Λουκαϊδης, ανέφερε πως ο άτυχος 41χρονος παρασύρθηκε από βυτιοφόρο όχημα, γύρω στις 11:30, ενώ στεκόταν δίπλα από το ακινητοποιημένο όχημα του, στη λωρίδα ασφαλείας του αυτοκινητόδρομου. Ο 41χρονος,...

rikNews ·

Συνάντηση Προέδρου Βουλής με Πρόεδρο της ΚΣΣΕ

rikNews

Λεμεσός: Νεκρός πεζός που παρασύρθηκε από βυτιοφόρο

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Κώστας Φουττής είχε ακινητοποιήσει το όχημά του στην λωρίδα ασφαλείας του αυτοκινητόδρομου, λόγω μηχανικής βλάβης. Ενώ επιθεωρούσε το όχημά του, και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από διερχόμενο βυτιοφόρο όχημα, το οποίο οδηγούσε...

rikNews ·

Λεμεσός: Νεκρός πεζός που παρασύρθηκε από βυτιοφόρο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook