07.07.2020

  • Αποφασίστηκε να προχωρήσει σύντομα η ενεργοποίηση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας και επιφορτίστηκαν οι Υπουργοί Εξωτερικών κ. Δένδιας και Τσαβούσογλου να κάνουν την απαραίτητη προετοιμασία.

  • Η συνάντηση -διάρκειας περίπου μιας ώρας- του Πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο ολοκληρώθηκε πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και με πολλές προσωπικές αναφορές των δύο ανδρών.

  • Ο Πρωθυπουργός έθεσε το θέμα της επαναλειτουργίας της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, θέμα που φαίνεται να εξετάζεται θετικά από την Τουρκική πλευρά.

  • Η πλευρά της Τουρκίας έθεσε τα γνωστά ζητήματα που την απασχολούν αναφορικά με τη μουσουλμανική μειονότητα στη Δυτική Θράκη και αναφέρθηκε στα δύομνημεία οθωμανικής πολιτιστικής κληρονομιάς (Αθήνα - Θεσσαλονίκη).

26/09/19 04:16

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: Συμφωνία για περιορισμό προσφυγικών ροών

Η συνάντηση -διάρκειας περίπου μιας ώρας- του Πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο ολοκληρώθηκε πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και με πολλές προσωπικές αναφορές των δύο ανδρών. Αποφασίστηκε να προχωρήσει σύντομα η ενεργοποίηση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας...

rikNews ·

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: Συμφωνία για περιορισμό προσφυγικών ροών

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook