25.03.2019

  • Κατά τη συνάντησή του με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, τον κ. Βούτση συνόδευσαν ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων Κώστας Αθανασίου και ο Διπλωματικός Σύμβουλος της Βουλής, Πρέσβης Σπύρος Θεοχαρόπουλος.

  • Οι δύο στρατιωτικοί, από την πλευρά τους, διαβεβαίωσαν τον Πρόεδρο της Βουλής ότι διατηρούν ακμαίο ηθικό και ότι αντιλαμβάνονται την εμβληματική πλέον διάσταση που παίρνει για τον ελληνικό λαό η άδικη κράτησή τους.

  • Δίνουν ένα μήνυμα με τη στάση και το ήθος τους, πολύ σημαντικό προς την Ελλάδα, τη στιγμή που αναίτια κρατούνται, τόνισε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.

  • Παράλληλα, ο κ. Βούτσης σημείωσε ότι τους μετέφερε ότι σύσσωμος ο ελληνικός λαός, η πολιτική και πολιτική ηγεσία της Ελλάδας, αντιλαμβάνονται το κουράγιο και την ευθύνη που επιδεικνύουν.

16/05/18 20:25

Συνάντηση μίας ώρας είχε ο Νίκος Βούτσης με τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων μετέφερε στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς την καθολική συμπαράσταση του ελληνικού λαού, καθώς και της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας για την αναίτια κράτησή τους. Οι δύο στρατιωτικοί, από την πλευρά τους, διαβεβαίωσαν τον Πρόεδρο...

rikNews ·

Συνάντηση μίας ώρας είχε ο Νίκος Βούτσης με τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook