12.08.2020

  • Κυβερνητικοί κύκλοι, τόνιζαν, πως ένα θετικό αποτέλεσμα θα ανοίξει το δρόμο για νέο κύκλο επαφών της απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Τζέην Χολ Λουτ, στην Κύπρο, με στόχο τη συνομολόγηση των όρων αναφοράς.

  • Με επαφές και συναντήσεις με στενούς του συνεργάτες στην προεδρική κατοικία στο Τρόοδος, ο πρόεδρος Αναστασιάδης ετοιμάζει τη στρατηγική της ελληνοκυπριακής πλευράς στη συνάντηση, η οποία αν και άτυπη κρίνεται καθοριστική.

  • Η συνάντηση Αναστασιάδη -Ακκιντζί θα πραγματοποιηθεί στις εννέα και ριάντα το πρωί, στην οικία της ειδικής αντιπροσώπου των Ηνωμένων Εθνών, Ελιζαμπεθ Σπέχαρ, στο παλαιό αεροδρόμιο Λευκωσίας.

  • Σύμφωνα με τους ίδιους κυβερνητικούς κύκλους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στη συνάντηση της Παρασκευής, θα θέσει το θέμα των τουρκικών προκλήσεων και τις αρνητικές εξελίξεις στο ζήτημα της Αμμοχώστου.

08/08/19 14:22

Συνάντηση 9ης Αυγούστου: Προσδοκία για εξελίξεις

Με επαφές και συναντήσεις με στενούς του συνεργάτες στην προεδρική κατοικία στο Τρόοδος, ο πρόεδρος Αναστασιάδης ετοιμάζει τη στρατηγική της ελληνοκυπριακής πλευράς στη συνάντηση, η οποία αν και άτυπη κρίνεται καθοριστική. Κυβερνητικοί κύκλοι, τόνιζαν, πως ένα θετικό αποτέλεσμα...

rikNews ·

Συνάντηση 9ης Αυγούστου: Προσδοκία για εξελίξεις

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook