06.08.2020

  • Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συμβουλίου Οικονομίας, η σημαντικότητα του τομέα αναγνωρίζεται τόσο από πλευράς μακροοικονομικών εξελίξεων όσο και χρηματοοικονομικής σταθερότητας.

  • Στόχος η διευκόλυνση της συστηματικής παρακολούθησης και ανάλυσης των εξελίξεων και των προοπτικών της αγοράς ακινήτων, μέσα από τη διαμόρφωση και διάθεση των κατάλληλων βάσεων δεδομένων από τις αρμόδιες αρχές.

  • Το Συμβούλιο, αναφέρει ότι εντοπίζει ορισμένες αδυναμίες στις υφιστάμενες μεθοδολογίες που χρησιμοποιούνται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του κράτους, για τη διαμόρφωση σχετικών δεικτών σε διαφορετικά πλαίσια.

  • Το Συμβούλιο εισηγείται επίσης να διερευνηθεί η πιθανότητα συνεργασίας και αξιοποίησης ανάλογης τεχνογνωσίας και άλλων οργανισμών.

07/10/19 16:12

Συμβ: Οικονομίας: Προτείνει Νέο Δείκτη Τιμών Ακινήτων

Στόχος η διευκόλυνση της συστηματικής παρακολούθησης και ανάλυσης των εξελίξεων και των προοπτικών της αγοράς ακινήτων, μέσα από τη διαμόρφωση και διάθεση των κατάλληλων βάσεων δεδομένων από τις αρμόδιες αρχές. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συμβουλίου Οικονομίας, η σημαντικότητα...

rikNews ·

Συμβ: Οικονομίας: Προτείνει Νέο Δείκτη Τιμών Ακινήτων

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook