27.05.2022

  • Στέλλα Αντωνιάδου Μάουερ, και ο καθηγητής Έντυ Αζίζ, μαζί με τρεις μαθητές του σχολείου: τους Καπετάνιου Χρυσή Γ3, Κωνσταντίνου Ελένειο Β3 και Γεωργίτση Μαρίνα Β4.

  • Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συμμετέχουν σχολεία από έξι ευρωπαϊκές χώρες: Κύπρο, Ισπανία (Κανάρια Νησιά), Πορτογαλία, Αυστρία, Ιταλία και Ελλάδα (Κρήτη), η οποία είναι και η γενική συντονίστρια χώρα.

  • Επιπλέον, τους δόθηκε η δυνατότητα να επισκεφθούν το δημαρχείο και το μουσείο “Nature and Man”, και παραλίες, κάποιες με χρυσή άμμο από τη Σαχάρα, και άλλες με γκρίζα λόγω του ηφαιστείου των νησιών.

  • Στόχοι του προγράμματος είναι η ανταλλαγή καλών πρακτικών στην προώθηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, καθώς επίσης και η καλλιέργεια των απαραίτητων δεξιοτήτων και στάσεων ζωής για μελλοντικές επιτυχίες, τόσο επαγγελματικά όσο και στη ζωή γενικότερα.

17/04/19 09:39

Συμμετοχή Γυμνασίου Κοκκινοχωρίων στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ KA2

«LifeandJobSkillsforSuccessfulEuropeans» Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Life and Job Skills for Successful Europeans» το Γυμνάσιο Κοκκινοχωρίων συμμετείχε στην 6η και τελευταία διακρατική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο I.E.S Las Veredillas, στην Τενερίφη,...

ΠαιδείαNews ·

Συμμετοχή Γυμνασίου Κοκκινοχωρίων στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ KA2

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook