21.10.2018

  • Το πρόγραμμα είναι τριετές και σ’ αυτό συμμετέχουν επίσης σχολεία από την Ουγγαρία, την Πολωνία, τη Σλοβακία, την Πορτογαλία και την Τουρκία.

  • Την παρούσα σχολική χρονιά το Δημοτικό Σχολείο Λινόπετρας εκπροσωπήθηκε από 6 συνολικά εκπαιδευτικούς και μαθητές, στην κινητικότητα που έγινε στην Kremnica της Σλοβακίας την εβδομάδα 15-20 Οκτωβρίου 2017.

  • Η πρώτη κινητικότητα μεταξύ εκπαιδευτικών έλαβε χώρα στη Λεμεσό τον Οκτώβριο του 2016, ενώ η δεύτερη κινητικότητα, με συνοδεία μαθητών αυτή τη φορά, πραγματοποιήθηκε στο Satoraljaujhely της Ουγγαρίας τον Ιούνιο του 2017.

  • Όλες οι αποστολές ξεναγήθηκαν στο μουσείο νομισμάτων και μετάλλων, στο Fake Museum και στη βιβλιοθήκη Jan Kolaar η οποία είναι ένα καθολικό, δημόσιο πολιτιστικό, πληροφοριακό και εκπαιδευτικό ίδρυμα.

07/12/17 10:26

Συμμετοχή Δημοτικού Σχολείου Λινόπετρας στο Erasmus + KA2

Το Δημοτικό Σχολείο Λινόπετρας συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus + KA2, με θέμαPleasureofReading,PleasureofWriting. Σκοπός του προγράμματος είναι να βελτιώσει τις δεξιότητες ανάγνωσης και γραφής των μαθητών μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, όπως η δημιουργία...

ΠαιδείαNews ·

Συμμετοχή Δημοτικού Σχολείου Λινόπετρας στο Erasmus + KA2

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook