14.08.2020

  • Έτσι τα σχολικά έτη 2018-19 και 2019-20 το σχολείο μας συμμετέχει μαζί με σχολεία από άλλες πέντε ευρωπαϊκές χώρες (Ελλάδα, Κροατία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία) στο Ευρωπαϊκό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Erasmus+.

  • Πολύμηνη έρευνα, πολυεπίπεδη γνώση, ομαδικό και συνεργατικό πνεύμα, φιλία, ανταλλαγή ξεχωριστών κοινών εμπειριών, ποικιλία δραστηριοτήτων αποκάλυψαν τις κρυμμένες και αναξιοποίητες δεξιότητες διδασκόντων και διδασκομένων.

  • Μάθαμε όλοι μαθαίνοντας, βελτιώνοντας τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό και αποκομίζοντας παράλληλα σημαντικά οφέλη βελτίωσης της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

  • Η δεύτερη διακρατική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 11 – 15 Μαρτίου 2019 στην Κροατία και ακολουθεί η επόμενη τον Μάιο του 2019 στην Πορτογαλία.

11/04/19 09:44

Συμμετοχή Δημοτικού Σχολείου Αναρίτας στο Πρόγραμμα Erasmus +

«Ourheritageisourtreasure– Ένα ταξίδι στην γνώση και τον πολιτισμό» ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΕΙΑΣ ΣΠΥΡΟΥ* Με αφορμή το Ευρωπαϊκό έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018, το Δημοτικό Σχολείο Αναρίτας ανταποκρίνεται σε μια μακρά, πλέον του αιώνος εκπαιδευτική και παιδαγωγική παράδοση, ότι...

ΠαιδείαNews ·

Συμμετοχή Δημοτικού Σχολείου Αναρίτας στο Πρόγραμμα Erasmus +

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook