26.10.2021

  • Μιλούσε στη Βουλή, σε σχέση με τη συζήτηση που συνεχίζεται στηνΚοινοβουλευτική Επιτροπή Υγείαςγια τους Κανονισμούς που αφορούν τα φαρμακεία και τα κλινικά εργαστήρια.

  • Χαιρετίζουμε την πρόθεση των οργανωμένων φαρμακοποιών και των κλινικών εργαστηρίων να ενταχθούν στο ΓεΣΥ, λέγοντας ότι τάσσονται υπέρ της εφαρμογής του ΓεΣΥ και θέλουν να στηρίξουν το σύστημα.

  • Δεν μπορούν, συνέχισε, να τους εκπροσωπούν σε συζητήσεις κάποιοι οι οποίοι από τη μια αντιστρατεύονται το ΓεΣΥ και προωθούν ιδιωτικές πλατφόρμες, αλλά από την άλλη να μιλούν εκ μέρους τους.

  • Καλούμε τους γιατρούς και τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια που βλέπουν θετικά το σχέδιο, να επικοινωνήσουν απευθείας με τον ΟΑΥ έτσι ώστενα καταθέτουν τις θέσει και τις απόψεις τους κατέληξε.

18/04/19 19:22

Συμμαχία Πολιτών: Ιατροί και νοσηλευτήρια να προσέλθουν σε διάλογο με ΟΑΥ και Υπ. Υγείας

ΚΥΠΕ -Οι γιατροί και τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια που βλέπουν θετικά το ΓεΣΥ θα πρέπει να προσέλθουν σε απευθείας διάλογο με τον ΟΑΥ και το Υπουργείο Υγείας, καταθέτοντας τις σκέψεις και τις απόψεις τους είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Συμμαχίας Πολιτών Ανδρέας Αποστόλου. Μιλούσε...

υγείαnews ·

Συμμαχία Πολιτών: Ιατροί και νοσηλευτήρια να προσέλθουν σε διάλογο με ΟΑΥ και Υπ. Υγείας

υγείαnews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook