19.06.2021

  • Το ΡΙΚ και οι Eκδόσεις Αρκτίνος υπέγραψαν σήμερα, Τρίτη 14 Ιουλίου 2020, στις εγκαταστάσεις του ΡΙΚ, Συμφωνία Συνεργασίας με στόχο την ένταξη μέρους του ψηφιακού θησαυρού του ΡΙΚ στην Εγκυκλοπαίδεια Polignosi.

  • Γενικός Διευθυντής του ΡΙΚ κ. Γρηγόρης Μαλιώτης και ο Διευθυντής Εκδόσεων Αρκτίνος, κ. Διονύσης Διονυσίου στην παρουσία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ κ. Ανδρέα Φράγκου.

  • Ο κ. Φράγκος εξέφρασε τη χαρά του καθώς το πλούσιο αρχειακό υλικό του ΡΙΚ βρίσκει καλή οδό διάχυσης προς τον κόσμο μέσα από τη συσσωρευμένη γνώση της εγκυκλοπαίδειας Polignosi.

  • Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας το ΡΙΚ θα παραχωρήσει στην Polignosi τον διαθέσιμο ηλεκτρονικό κατάλογο με όλα τα βίντεο τα οποία αναρτήθηκαν, ούτως ώστε να διασυνδεθούν με το περιεχόμενο της Polignosi το συντομότερο δυνατόν.

14/07/20 14:52

Συμφωνία Συνεργασίας Εκδόσεων Αρκτίνος και Αρχείου ΡΙΚ

Το ΡΙΚ και οι Eκδόσεις Αρκτίνος υπέγραψαν σήμερα, Τρίτη 14 Ιουλίου 2020, στις εγκαταστάσεις του ΡΙΚ, Συμφωνία Συνεργασίας με στόχο την ένταξη μέρους του ψηφιακού θησαυρού του ΡΙΚ στην Εγκυκλοπαίδεια Polignosi. Τη συμφωνία υπέγραψαν ο Αν. Γενικός Διευθυντής του ΡΙΚ κ. Γρηγόρης...

rikNews ·

Συμφωνία Συνεργασίας Εκδόσεων Αρκτίνος και Αρχείου ΡΙΚ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook