27.01.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Την ερχόμενη Τετάρτη 19/06 αναμένεται να φτάσει στο νησί οΛίνους Χαλένιους.

  • Ο Σουηδός Χαλένιους μπορεί να θεωρείται πλέον παίκτης του ΑΠΟΕΛ αφού οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της ομάδας μας και της Σούντσβαλ ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

  • Για να έρθει στην Κύπρο ο 30χρονός επιθετικός χρειάστηκε να καταβληθεί ένα σημαντικό ποσό, γεγονός που επιβεβαιώνει πόσο σημαντική κρίνει την παρουσία του ο Τέτι.

  • ΑΠΟΕΛ και Σούντσβαλ τα βρήκαν σε όλα και μένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.. Ο Σουηδός θα περάσει τα καθιερωμένα ιατρικά και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει.

16/06/19 18:28

Συμφωνια με το διακαή πόθο

Ο Σουηδός Χαλένιους μπορεί να θεωρείται πλέον παίκτης του ΑΠΟΕΛ αφού οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της ομάδας μας και της Σούντσβαλ ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Για να έρθει στην Κύπρο ο 30χρονός επιθετικός χρειάστηκε να καταβληθεί ένα σημαντικό ποσό, γεγονός που επιβεβαιώνει...

apoel.net ·

Συμφωνια με το διακαή πόθο

apoel.net

Έρχεται ο Χαλένιους

Την ερχόμενη Τετάρτη 19/06 αναμένεται να φτάσει στο νησί ο Λίνους Χαλένιους. ΑΠΟΕΛ και  Σούντσβαλ τα βρήκαν σε όλα και μένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.. Ο Σουηδός θα περάσει τα καθιερωμένα ιατρικά και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει.

Apoel365.net ·

Έρχεται ο Χαλένιους

Apoel365.net

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook