26.05.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Η συμφωνία θα υποβληθεί στo Συμβούλιο των Μόνιμων Αντιπροσώπων (COREPER) προς έγκριση και όταν οι πρέσβεις επιβεβαιώσουν τη συμφωνία, αυτή θα υποβληθεί σε ψηφοφορία στη σύνοδο ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

  • Ειδικότερα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο της ΕΕ κατέληξαν σήμερα σε συμφωνία σχετικά με τη δεύτερη πρόταση της Επιτροπής να διευρυνθεί ο κατάλογος των αναγνωρισμένων καρκινογόνων χημικών ουσιών στον χώρο εργασίας.

  • ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ (ΑΠΕ-ΜΠΕ)- Τα καυσαέρια των κινητήρων ντίζελ συμπεριλαμβάνονται στις καρκινογόνες ουσίες που προστέθηκαν στον ευρωπαϊκό κατάλογο των ουσιών, από τις οποίες, βάσει της κοινοτικής νομοθεσίας, θα πρέπει εφεξής να προστατεύονται οι εργαζόμενοι στην ΕΕ.

  • Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλιστεί μεγαλύτερη προστασία για περισσότερους από 20.000.000 εργαζόμενους στην Ευρώπη.

11/10/18 17:58

Ε.Ε.Τα καυσαέρια των κινητήρων ντίζελ συμπεριλαμβάνονται στις καρκινογόνες ουσίες

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ (ΑΠΕ-ΜΠΕ)- Τα καυσαέρια των κινητήρων ντίζελ συμπεριλαμβάνονται στις καρκινογόνες ουσίες που προστέθηκαν στον ευρωπαϊκό κατάλογο των ουσιών, από τις οποίες, βάσει της κοινοτικής νομοθεσίας, θα πρέπει εφεξής να προστατεύονται οι εργαζόμενοι στην ΕΕ. Ειδικότερα,...

υγείαnews ·

Ε.Ε.Τα καυσαέρια των κινητήρων ντίζελ συμπεριλαμβάνονται στις καρκινογόνες ουσίες

υγείαnews

Συμφωνία COREPER - Κοινοβουλίου για τις καρκινογόνες ουσίες στο χώρο εργασίας

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ (ΚΥΠΕ) - Το Συμβούλιο των Κρατών Μελών της ΕΕ και το  Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατέληξαν σήμερα το πρωί σε μια ιστορική συμφωνία σχετικά με τη δεύτερη πρόταση της Κομισιόν να διευρυνθεί ο κατάλογος των αναγνωρισμένων καρκινογόνων χημικών ουσιών στον χώρο εργασίας,...

υγείαnews ·

Συμφωνία COREPER - Κοινοβουλίου για τις καρκινογόνες ουσίες στο χώρο εργασίας

υγείαnews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook