20.02.2020

  • Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει τους Ευρωπαίους ομολόγους του για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τις τουρκικές παράνομες ενέργειες.

  • Οι 28 υπουργοί Εξωτερικών θα συζητήσουν και ζητήματα που αφορούν στις εξωτερικές σχέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως η Ιρανική κρίση, το Ιράκ, και το προσφυγικό.

  • Αισθανόμενη τον διπλωματικό κλοιό να στενεύει, η Τουρκία συνεχίζει δια του υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, την διπλωματία των τηλεφωνικών επικοινωνιών σε μια προσπάθεια να επιβάλει τις τουρκικές παράλογες θέσεις για τα τεκταινόμενα στην Ανατολική Μεσόγειο.

  • Την Παρασκευή είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους ομολόγους του της Σλοβακίας, του Κιργιστάν, της Σλοβενίας και της Μάλτας.

15/07/19 06:48

Σήμερα προς έγκριση το ζήτημα μέτρων Ε.Ε. κατά Τουρκίας

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει τους Ευρωπαίους ομολόγους του για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τις τουρκικές παράνομες ενέργειες. Στο περιθώριο του Συμβουλίου, ο κύριος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί για πρώτη φορά με τον νέο υπουργό Εξωτερικών...

rikNews ·

Σήμερα προς έγκριση το ζήτημα μέτρων Ε.Ε. κατά Τουρκίας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook