21.01.2021

  • Για σημαντικές αλλαγές, που επέρχονται με βάση διεθνείς συμβάσεις, όσον αφορά στην αποστολή ταχυδρομείου προς το εξωτερικό από την 1η Ιανουαρίου 2021, ενημερώνουν, με ανακοίνωση τους την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, τα Κυπριακά Ταχυδρομεία.

  • Η υποχρέωση αυτή αφορά όλα τα αντικείμενα που περιέχουν εμπορεύματα προς χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και τις Υπηρεσίες EPG, EMS Datapost και Δεμάτων, ανεξαρτήτως προορισμού και περιεχομένου.

  • Συγκεκριμένα, από την 1η Ιανουαρίου 2021, καθίσταται υποχρεωτική η ηλεκτρονική ετοιμασία του δελτίου αποστολής και διαβίβασης δεδομένων αποστολής (τελωνειακή δήλωση) από τον ίδιο τον αποστολέα.

  • Οι Ταχυδρομικοί Λειτουργοί στα Ταχυδρομικά Γραφεία απαγορεύεται να συμπληρώνουν οποιοδήποτε Δελτίο Αποστολής εκ μέρους πελατών.

29/12/20 17:33

Σημαντικές αλλαγές στην αποστολή ταχυδρομείου προς εξωτερικό από 1η Ιανουαρίου 2021

Για σημαντικές αλλαγές, που επέρχονται με βάση διεθνείς συμβάσεις, όσον αφορά στην αποστολή ταχυδρομείου προς το εξωτερικό από την 1η Ιανουαρίου 2021, ενημερώνουν, με ανακοίνωση τους την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, τα Κυπριακά Ταχυδρομεία. Συγκεκριμένα, από την 1η Ιανουαρίου...

rikNews ·

Σημαντικές αλλαγές στην αποστολή ταχυδρομείου προς εξωτερικό από 1η Ιανουαρίου 2021

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook