14.08.2020

  • Δυο από τους ακτιβιστές, που συμμετείχαν στην καμπάνια διαμαρτυρίας κατά της παραμονής στην εξουσία του ίδιου του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, συνελήφθησαν σήμερα από την αστυνομία, η οποία πραγματοποίησε έρευνες στα σπίτια ακόμη τεσσάρων ακτιβιστών.

  • Οι ακτιβιστές σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία στο κέντρο της Μόσχας στις 15 Ιουλίου, την οποία διαφήμιζαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το σύνθημα Όχι στον αιώνιο Πούτιν!.

  • Το Κρεμλίνο είχε χαρακτηρίσει αναμφισβήτητο θρίαμβο τα αποτελέσματα της πανεθνικής ψηφοφορίας για τις συνταγματικές μεταρρυθμίσεις, που επιτρέπουν στον Πούτιν να παραμείνει στην εξουσία έως το 2036.

  • Η αντιπολίτευση θεωρεί το αποτέλεσμα μη νόμιμο, ισχυρίζεται ότι υπήρξαν παραβάσεις κατά την ψηφοφορία και θεωρεί ότι ο Πούτιν που κυβερνά την Ρωσία για περισσότερο από δύο δεκαετίες, είναι καιρός να αποχωρήσει.

09/07/20 18:22

Συλλήψεις Ρώσων ακτιβιστών που σχεδίαζαν διαμαρτυρίες κατά του Πούτιν

Έρευνες σε σπίτια ακτιβιστών της αντιπολίτευσης, μεταξύ των οποίων και μια δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης, αλλά και δύο συλλήψεις πραγματοποίησε σήμερα η ρωσική αστυνομία. Δυο από τους ακτιβιστές, που συμμετείχαν στην καμπάνια διαμαρτυρίας κατά της παραμονής στην...

rikNews ·

Συλλήψεις Ρώσων ακτιβιστών που σχεδίαζαν διαμαρτυρίες κατά του Πούτιν

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook