27.05.2022

  • Ο αρχηγός της εκτός νόμου οργάνωσης LeT (Λασκάρ-ε-Τάιμπα), Ζάκι-ουρ Ρεχμάν Λάχβι συνελήφθη με την κατηγορία χρηματοδότησης τρομοκρατίας, δήλωσε εκπρόσωπος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας (CTD) της επαρχίας Πουντζάμπ.

  • Η Ινδία έχει καλέσει εδώ και πολύ καιρό το Πακιστάν να δικάσει τον Λάχβι, αλλά το Ισλαμαμπάντ τονίζει ότι το Νέο Δελχί δεν έχει προσκομίσει συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία για να δικάσει τον αρχηγό της LeT.

  • Ένας άλλος άντρας που η Ινδία υποστηρίζει ότι ήταν ο εγκέφαλος των επιθέσεων του 2008 στη Βομβάη, ο Χαφίζ Σαίντ, καταδικάστηκε πέρυσι από ένα πακιστανικό δικαστήριο για δύο κατηγορίες περί χρηματοδότησης της τρομοκρατίας.

  • Σύμφωνα με την υπηρεσία, ο ύποπτος διαχειριζόταν ένα ιατρικό κέντρο με σκοπό να συλλέγει και να εκταμιεύσει χρήματα για μαχητικές δραστηριότητες, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

03/01/21 10:46

Σύλληψη στο Πακιστάν ενός από τους εγκεφάλους των επιθέσεων του 2008 στη Βομβάη

Οι πακιστανικές αρχές συνέλαβαν χθες Σάββατο έναν άνδρα που φέρεται ως ο ηγέτης μιας ισλαμιστικής μαχητικής οργάνωσης και κατηγορείται από τις ΗΠΑ και την Ινδία για τις πολύνεκρες επιθέσεις στη Βομβάη το 2008, δήλωσε ένας αξιωματούχος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Η σύλληψη...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook