19.09.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ο οδηγός αντί να σταματήσει στο σήμα των αστυνομικών προσπάθησε να διαφύγει και ακολουθήθηκε από τα μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης.

  • Στη σκηνή έφθασαν μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, με τη βοήθεια των οποίων συνελήφθησαν οι δυο ύποπτοι και στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

  • Στην προσπάθεια των μελών της Αστυνομίας να παραλάβουν το μοτοποδήλατο για περαιτέρω εξετάσεις, τόσο ο 20χρονος όσο και ο 56χρονος παρενέβησαν με σκοπό να αποτρέψουν τις αστυνομικές εξετάσεις.

  • Οδηγός και μοτοποδήλατο εντοπίστηκαν τελικά σε ανοικτό υποστατικό που χρησιμοποιείται ως συνεργείο, μαζί με ένα άλλο πρόσωπο, 20 ετών, ενώ στη σκηνή έφθασε από διπλανή οικία και ο 56χρονος.

04/05/19 11:43

Σύλληψη δυο προσώπων για επίθεση εναντίον αστυνομικών, στη Λεμεσό

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν γύρω στις 17:10, όταν τα μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης Λεμεσού, που βρίσκονταν στην περιοχή Αγίου Αντωνίου, αντιλήφθηκαν νεαρό πρόσωπο να οδηγεί μοτοποδήλατο χωρίς προστατευτικό κράνος και χωρίς να φέρει πινακίδες εγγραφής. Ο οδηγός αντί...

rikNews ·

Σύλληψη δυο προσώπων για επίθεση εναντίον αστυνομικών, στη Λεμεσό

rikNews

Επίθεση εναντίον αστυνομικών στη Λεμεσό

Γύρω στις 5.10 χθες το απόγευμα, μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης Λεμεσού ενώ βρίσκονταν στην περιοχή Αγίου Αντωνίου, αντιλήφθηκαν νεαρό πρόσωπο να οδηγεί μοτοποδήλατο χωρίς προστατευτικό κράνος και χωρίς να φέρει πινακίδες εγγραφής. Διαβάστε περισσότερα »

filoksenos.blogspot.com ·

Επίθεση εναντίον αστυνομικών στη Λεμεσό

filoksenos.blogspot.com

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook