13.08.2022

  • Δύο άτομα ηλικίας 36 και 32 ετών, κάτοικοι Λάρνακας συνελήφθησαν χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εντοπισμού οπλισμού και ναρκωτικών τέλη Ιανουαρίου, στις επαρχίες Λάρνακας και Λευκωσίας.

  • Στην επιχείρηση συμμετείχαν μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου, της ΜΜΑΔ, της ΥΚΑΝ, του ΤΑΕ Λάρνακας, καθώς και μέλη του κλάδου αστυνομικών σκύλων και πυροτεχνουργοί.

  • Τα δύο άτομα αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

  • Από εξετάσεις που ακολούθησαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 36χρονου και του 32χρονου και εκδόθηκαν εναντίον τους δικαστικά εντάλματα σύλληψης στη βάση των οποίων συνελήφθησαν χθες στη Λάρνακα και τέθηκαν υπό κράτηση.

10/02/21 09:24

Σύλληψη δύο ατόμων στη Λάρνακα για υπόθεση εντοπισμού οπλισμού και ναρκωτικών

Δύο άτομα ηλικίας 36 και 32 ετών, κάτοικοι Λάρνακας συνελήφθησαν χθες για  διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εντοπισμού οπλισμού και ναρκωτικών τέλη Ιανουαρίου, στις επαρχίες Λάρνακας και Λευκωσίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία ο οπλισμός...

rikNews ·

Σύλληψη δύο ατόμων στη Λάρνακα για υπόθεση εντοπισμού οπλισμού και ναρκωτικών

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook