15.07.2020

  • Μιλώντας στο Τρίτο, ο υπεύθυνος επιχειρήσεων της υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης του Αρχηγείου Αστυνομίας Πέτρος Ζένιου, ανέφερε ότι ο νεαρός είναι το πρόσωπο το οποίο οδήγησε το πλεούμενο με τους μετανάστες στην Κύπρο.

  • Σύμφωνα με την αστυνομία βρίσκεται αντιμέτωπος με τα αδικήματα της υποβοήθησης προσώπου τρίτης χώρας για παράνομη είσοδο στην Κυπριακή Δημοκρατία και της εξασφάλισης οφέλους από τη συγκεκριμένη ενέργεια.

  • Εξήγησε, ότι δεν πρόκειται για το βασικό διακινητή, αλλά για το άτομο το οποίο ανέλαβε να οδηγήσει το σκάφος, με αντάλλαγμα να μην καταβάλει κόμιστρο.

  • Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι και δεύτερο σκάφος με πρόσφυγες και μετανάστες απέπλευσε, χθες βράδυ, από τη Μερσίνα, με προορισμό την Κύπρο.

04/03/20 11:17

Σύλληψη διακινητή παράτυπων μεταναστών

Μιλώντας στο Τρίτο, ο υπεύθυνος επιχειρήσεων της υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης του Αρχηγείου Αστυνομίας Πέτρος Ζένιου, ανέφερε ότι ο νεαρός είναι το πρόσωπο το οποίο οδήγησε το πλεούμενο με τους μετανάστες στην Κύπρο. Εξήγησε, ότι δεν πρόκειται για το βασικό διακινητή,...

rikNews ·

Σύλληψη διακινητή παράτυπων μεταναστών

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook