24.01.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 34χρονος εντοπίστηκε από μέλη της ΜΜΑΔ γύρω στις 11 χθες το βράδυ σε περιοχή της Αγίας Νάπας να είναι πεζός και να κινείται ύποπτα.

  • Ο άνδρας συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια και αργότερα σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

  • Τα μέλη της Δύναμης ανέκοψαν για έλεγχο τον 34χρονο και στην κατοχή του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 13 γραμμάρια κάνναβης και πέντε γραμμάρια κοκαΐνης.

26/08/19 13:19

Σύλληψη 34χρονου για παράνομη κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια

Άνδρας, ηλικίας 34 χρόνων, συνελήφθη στην Αγία Νάπα ως ύποπτος για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια. Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 34χρονος εντοπίστηκε από μέλη της ΜΜΑΔ γύρω στις 11 χθες το βράδυ σε περιοχή της Αγίας Νάπας να είναι πεζός και να...

typos cyprus ·

Σύλληψη 34χρονου για παράνομη κατοχή ναρκωτικών

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 34χρονος εντοπίστηκε από μέλη της ΜΜΑΔ γύρω στις 11 χθες το βράδυ σε περιοχή της Αγίας Νάπας να είναι πεζός και να κινείται ύποπτα. Τα μέλη της Δύναμης ανέκοψαν για έλεγχο τον 34χρονο και στην κατοχή του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 13 γραμμάρια...

rikNews ·

Σύλληψη 34χρονου για παράνομη κατοχή ναρκωτικών

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook