21.08.2019

  • Τα ερωτήματα για Κατρούγκαλο… Βεβαίως και το ρεπορτάζ Κυπριακού δεν μπορεί να μην περιλαμβάνει τη συνάντηση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Αττάλεια της Τουρκίας.

  • Κυπριακό μέσω ενέργειας Στο μεταξύ, αν και δεν συζητήθηκε εκτενώς, πέρα από τη διμερή συνάντηση με τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών, η τριμερής σύνοδος στην Ιερουσαλήμ, παρουσία των ΗΠΑ είχε έντονο άρωμα Κυπριακού.

  • Ουδέποτε αντέδρασε, παρά μόνο όταν υπεδείχθη στον εκπρόσωπό του, Μπαρίς Μπουρτζιού, ότι δεν νοείται να περάσει στις ελεύθερες περιοχές με αναρτημένο το παράνομο σύμβολό του.

  • Το παρασκήνιο των εξελίξεων πιστοποιεί και επισφραγίζει ότι ο κατοχικός ηγέτης, που κατέβαλε τιτάνια προσπάθεια να παρουσιαστεί ως θύμα, ήξερε τα πάντα, έστησε παγίδα, αλλά τελικά λόγω ενός τηλεφωνήματος δεν του βγήκε.

24/03/19 17:42

Σικέ παιχνίδι απο τον Ακιντζί

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ Πολιτικά παίγνια από τον Ακιντζί, που μετατρέπεται σε αγαπημένο της Άγκυρας Ένα τηλεφώνημα της τελευταίας στιγμής απέτρεψε τα χειρότερα που πήγε να στήσει ο κατοχικός ηγέτης, ο οποίος σήμερα παρουσιάζεται...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook