27.05.2022

  • Πολλοί κράταγαν πορτρέτα συγγενών τους που έπεσαν νεκροί από σφαίρες, συμπεριλαμβανομένων μικρών παιδιών, καθώς βάδιζαν στα χιονισμένα πεζοδρόμια της πόλης, ενώ άλλοι ανέμιζαν σημαίες με τα χρώματα της πόλης, λεκιασμένες από κόκκινες κηλίδες.

  • Νέα Υόρκη, Ουάσινγκτον, Μινεάπολη... σχεδόν όλες οι αμερικανικές μητροπόλεις επλήγησαν από το φαινόμενο, όπως και περιοχές πέραν των αστικών κέντρων.

  • Σε εθνική κλίμακα, το Ομοσπονδιακό Γραφείο Έρευνας (FBI) κατέγραψε παρόμοια επιδείνωση της κατάστασης το 2020, με τις ανθρωποκτονίες να αυξάνονται κατά 20,9% τους πρώτους εννέα μήνες της περασμένης χρονιάς.

  • Ο ιός δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείται σαν δικαιολογία για να μη γίνονται μεταρρυθμίσεις, έκρινε, προτρέποντας τις αρχές να δράσουν εναντίον αυτής της ιάσιμης ασθένειας, κάνοντας αυστηρότερη τη νομοθεσία για τα πυροβόλα όπλα.

01/01/21 16:06

Σικάγο: Σιωπηρή πορεία εναντίον των όπλων προς τιμήν των θυμάτων βίας

Η αστυνομία στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη των ΗΠΑ κατέγραψε 762 ανθρωποκτονίες με τη χρήση πυροβόλων όπλων το 2020, αριθμό αυξημένο κατά 55% σε σύγκριση με το 2019, με βάση την καταμέτρησή της ως την 27η Δεκεμβρίου. Πολλοί κράταγαν πορτρέτα συγγενών τους που έπεσαν νεκροί...

rikNews ·

Σικάγο: Σιωπηρή πορεία εναντίον των όπλων προς τιμήν των θυμάτων βίας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook