30.10.2020

  • Τα βίαια επεισόδια ακολούθησαν μια σχετικά ειρηνική πορεία της ακροδεξιάς οργάνωσης Proud Boys και αντιδιαδηλώσεις από αντιφασίστες και ακτιβιστές του κινήματος Black Lives Matter χθες.

  • Φορώντας μπλουζάκια σε μαύρο και κίτρινο χρώμα, σήμα κατατεθέν των Proud Boys, εκατοντάδες υποστηρικτές τους βγήκαν στους δρόμους για να τερματίσουν αυτό που αποκαλούν εγχώρια τρομοκρατία στο Πόρτλαντ, το οποίο ελέγχουν οι Δημοκρατικοί.

  • Επέτρεψαν 120 ημέρες ταραχών και λεηλασιών και δολοφονιών να συμβαίνουν στους δρόμους μας και είμαστε ντόπιοι, επομένως απλά κουραστήκαμε από αυτό, για αυτό ακριβώς βρισκόμαστε σήμερα εδώ, είπε η Χέιλι Άνταμς.

  • Η αστυνομία υποστηρίζει ότι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες και κουτάκια εναντίον των δυνάμεων επιβολής του νόμου, με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μαλτνόμα να αναφέρει πάνω από 12 συλλήψεις.

27/09/20 15:10

Συγκρούσεις της αστυνομίας με διαδηλωτές στο Πόρτλαντ, περισσότερες από 12 συλλήψεις

Τα βίαια επεισόδια ακολούθησαν μια σχετικά ειρηνική πορεία της ακροδεξιάς οργάνωσης Proud Boys και αντιδιαδηλώσεις από αντιφασίστες και ακτιβιστές του κινήματος Black Lives Matter χθες. Σε βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες διακρίνονται αστυνομικοί να σπρώχνουν και...

rikNews ·

Συγκρούσεις της αστυνομίας με διαδηλωτές στο Πόρτλαντ, περισσότερες από 12 συλλήψεις

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook