09.04.2020

  • Ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε ότι πέντε Τούρκοι στρατιώτες και τρία στελέχη του πολιτικού προσωπικού του τουρκικού στρατού σκοτώθηκαν και άλλα εννέα τραυματίστηκαν εξαιτίας βολών του πυροβολικού των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων.

  • Η Άγκυρα κάνει αναφορές σε περισσότερους από εβδομήντα Σύρους νεκρούς από τουρκικά πυρά κάτι που, η Δαμασκός δεν επιβεβαιώνει.

  • Ο Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι χαρακτήρισε τις εξελίξεις στην Ιντλίμπ ως πλέον αφόρητες.

  • Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι στοιχεία των τουρκικών ένοπλων δυνάμεων τα οποία στάλθηκαν να ενισχύσουν τουρκικές θέσεις στην Ιντλίμπ δέχθηκαν πυρά παρά το ότι οι συντεταγμένες τους είχαν δοθεί στη Δαμασκό εκ των προτέρων.

04/02/20 06:45

Σφοδρές μάχες στην Ιντλίμπ

Και οι δύο πλευρές είχαν νεκρούς. Ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε ότι πέντε Τούρκοι στρατιώτες και τρία στελέχη του πολιτικού προσωπικού του τουρκικού στρατού σκοτώθηκαν και άλλα εννέα τραυματίστηκαν εξαιτίας βολών του πυροβολικού των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων....

rikNews ·

Σφοδρές μάχες στην Ιντλίμπ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook