28.01.2020

  • Περιχύνουμε το μείγμα στην σφυρίδα μας, την οποία έχουμε προμηθευτεί από τις ψαραγορές Blue Islandκαι αφήνουμε να μαριναριστεί για 20 λεπτά περίπου.

  • Κτυπάμε με το σύρμα το corn syrup μαζί με το ξύσμα λεμονιού και το κρασί.

  • Απομακρύνουμε από την μαρινάδα, αλλά την κρατάμε στην άκρη,και λαδώνουμε το ψάρι μας με ελαιόλαδο.

  • Πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε στο γκριλ για 5 λεπτά μέχρις ότου ροδίσει.

02/12/19 09:28

Σφυρίδα Blue Island με πορτοκάλι και λεμόνι

Κτυπάμε με το σύρμα το corn syrup μαζί με το ξύσμα λεμονιού και το κρασί. Περιχύνουμε το μείγμα στην σφυρίδα μας, την οποία έχουμε προμηθευτεί από τις ψαραγορές Blue Island και αφήνουμε να μαριναριστεί για 20 λεπτά περίπου. Απομακρύνουμε από την μαρινάδα, αλλά την κρατάμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook