03.08.2020

  • Συντηρητικός βουλευτής δηλώνει στην Daily Telegraph ότι τα 2/3 των συναδέλφων του αναμένουν εκλογές πριν από την άνοιξη.

  • Το μεγάλο ερώτημα, όπως επισημαίνουν οι πολιτικοί σχολιαστές, είναι κατά πόσο αυτές οι ενδεχόμενες εκλογές θα γίνουν πριν ή μετά από την ημέρα ενός πιθανού ‘no deal’ στο Brexit στις 31 Οκτωβρίου.

  • Ερωτηθείς για όλα αυτά τα σενάρια το βράδυ της Κυριακής σε ραδιοφωνική εκπομπή του BBC, ο Remainer βουλευτής των Εργατικών Τζακ Ντρόουμι είπε: Υπάρχει μια απόλυτη αποφασιστικότητα να σταματήσουμε ένα no deal.

  • Ο ίδιος σημείωσε, σύμφωνα με τους Financial Times, ότι οι πολέμιοι του Brexit βουλευτές έχουν υποτιμήσει την αποφασιστικότητα του Μπόρις Τζόνσον να βγάλει τη χώρα από την ΕΕ στις 31 Οκτωβρίου με ή χωρίς συμφωνία.

05/08/19 11:40

Σενάρια εκλογών στη Βρετανία με ερώτημα το πριν ή μετά το Brexit

Αφορμή για τη συζήτηση περί εκλογών έχουν δώσει οι οικονομικές παροχές που έχει ανακοινώσει ο νέος πρωθυπουργός, ο οποίος σήμερα θα παρουσιάσει το σχέδιό του για ενίσχυση 20 νοσοκομείων της χώρας και γενικότερα του εθνικού συστήματος υγείας NHS με 1,8 δισεκατομμύρια λίρες....

rikNews ·

Σενάρια εκλογών στη Βρετανία με ερώτημα το πριν ή μετά το Brexit

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook