07.07.2020

  • Οι Ανδρέας Φυλακτού, Ξένια Κωνσταντινίδου, Ιωάννα Λαμπροπούλου, Ρούλα Γεωργιάδου, Ηρόδοτος Μιλτιάδους, Χάρης Κκολός, Γιώτα Δαμιανού και Κατερίνα Αγαπητού ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρέα με τον Τάσο Τρύφωνος, συμμετέχουν σε ένα διαφορετικό Πιο αδύναμο κρίκο.

  • Οι διοργανωτές τονίζουν ότι στόχος του Ραδιομαραθωνίου είναι η στήριξη όλων των παιδιών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και προβλήματα υγείας.

  • Στο πλαίσιο της Παγκύπριας Οδικής Εκστρατείας οικονομικής ενίσχυσης, πορεία εθελοντών πεζοπόρων θα καλύψει τη διαδρομή από το Γυμνάσιο Λινόπετρας στη Λεμεσό προς τη Λευκωσία θα καταλήξει αύριο το απόγευμα στο ΡΙΚ.

  • Στέλνουν επίσης το μήνυμα ότι όλοι μαζί ως κοινωνία μπορούμε να γίνουμε οι δυνατοί κρίκοι σε μια αλυσίδα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας με ιδιαιτερότητες.

04/11/19 20:00

Σε ρυθμούς Ραδιομαραθωνίου - Δύναμη Αγάπης

Οι διοργανωτές τονίζουν ότι στόχος του Ραδιομαραθωνίου είναι η στήριξη όλων των παιδιών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και προβλήματα υγείας. Στέλνουν επίσης το μήνυμα ότι όλοι μαζί ως κοινωνία μπορούμε να γίνουμε οι δυνατοί κρίκοι σε μια αλυσίδα ανθρωπιάς και...

rikNews ·

Σε ρυθμούς Ραδιομαραθωνίου - Δύναμη Αγάπης

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook