20.01.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Αντίστροφη μέτρηση ενόψει της διοργάνωσης τουFinal Four Κυπέλλου Γυναικών και οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στους αγώνες συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους.

  • Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διοργανώσει το Κύπελλο με τη μορφή του Final Four και φέτος το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και το Fun Day κοριτσιών.

  • Οι ημιτελικοί αγώνες θα διεξαχθούν την Παρασκευή10 Μαΐου ως ακολούθως: *Λίγες ημέρες μετά το μεταξύ τους ραντεβού όπου κρίθηκε ο τίτλος του Πρωταθλήματος, Apollon Ladies – Barcelona FA Pyrgos Limassol θα συναντηθούνστο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας.

  • Όπως ήδη ανακοινώθηκε όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούνστην Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τηλεοπτικά το μεγάλο γεγονός.

03/07/19 18:34

Σε ρυθμούς Final Four Κυπέλλου Γυναικών

Μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Γυναικών σε ρυθμούς Final Four Κυπέλλου Γυναικών. Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διοργανώσει το Κύπελλο με τη μορφή του Final Four και φέτος το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και το Fun Day κοριτσιών....

Omonoia365.com ·

Σε ρυθμούς Final Four Κυπέλλου Γυναικών

Omonoia365.com

Κόντρα στην Λευκοθέα για μια θέση στον τελικό

Αντίστροφη μέτρηση ενόψει της διοργάνωσης του Final Four Κυπέλλου Γυναικών και οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στους αγώνες συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους. Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διοργανώσει το Κύπελλο με...

Omonoia365.com ·

Κόντρα στην Λευκοθέα για μια θέση στον τελικό

Omonoia365.com

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook