10.04.2020

  • Σε πλήρη λειτουργία έχει τεθεί από σήμερα το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, αφού θετικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά την ανάσχεση της διασποράς του covid 19, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης του Νοσοκομείου.

  • Βάσει της επιδημιολογικής έρευνας (ιχνηλασίας) που έλαβε χώρα, προστίθεται στην ανακοίνωση, στάλθηκαν στο Ινστιτούτο Γενετικής και Νευρολογίας αριθμός δειγμάτων προς εξέταση, προσθέτοντας πως τα αποτελέσματα από το προσωπικό και συνεργάτες ιατρούς, είναι όλα αρνητικά.

  • Στο μεταξύ, ως μέτρο προφύλαξης της διεύθυνσης του Ιδιωτικού Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, μικρός αριθμός προσωπικού, ασχέτως αν είναι αρνητικά τα αποτέλεσμα, θα τεθούν σε αυτοπεριορισμό για 14 μέρες.

  • Πρόκειται για πρόσωπα, όπως αναφέρεται, που ήρθαν σε στενή επαφή, ως ορίζεται από τα σχετικά Πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, 48 ώρες πριν τα πρώτα συμπτώματα (18/03/20) του συναδέλφου τους, που βρέθηκε θετικός.

23/03/20 11:11

Σε πλήρη επαναλειτουργία από σήμερα το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Σε πλήρη λειτουργία έχει τεθεί από σήμερα το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, αφού θετικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά  την ανάσχεση της διασποράς του covid 19, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης του Νοσοκομείου. Βάσει της επιδημιολογικής έρευνας (ιχνηλασίας) που έλαβε...

rikNews ·

Σε πλήρη επαναλειτουργία από σήμερα το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook