21.05.2022

  • Παρουσιάστηκε σήμερα, στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, η εφαρμογή MOEC Cyprus που στόχο έχει την έγκυρη και σε πραγματικό χρόνο ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων για τρέχοντα θέματα της αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

  • Σημειώνεται ότι η ανάπτυξη της εφαρμογής (app) ΜOEC Cyprus αποτελεί μέρος του Έργου Σύστημα Υπηρεσιών Υποστήριξης, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της ΕΕ και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

  • Τονίζεται, παρόλα αυτά, ότι στόχος της εφαρμογής δεν είναι να υποκαταστήσει την ιστοσελίδα του ΥΠΠ, μέσω της οποίας θα συνεχίσει να παρέχεται ενημέρωση για όλα τα θέματα του Υπουργείου.

  • Η εφαρμογή ΜOECCyprusθα είναι διαθέσιμη σε όλους τους κατόχους συσκευώνAndroidαπό αύριο, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα μπορούν να την εγκαταστήσουν και οι χρήστες συσκευώνiOS.

09/04/19 19:10

Σε λειτουργία η εφαρμογή MOEC Cyprus για άμεση ενημέρωση του κοινού σε θέματα αρμοδιότητας του ΥΠΠ

Παρουσιάστηκε σήμερα, στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, η εφαρμογή MOEC Cyprus που στόχο έχει την έγκυρη και σε πραγματικό χρόνο ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων για τρέχοντα θέματα της αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Σε χαιρετισμό του κατά την...

ΠαιδείαNews ·

Σε λειτουργία η εφαρμογή MOEC Cyprus για άμεση ενημέρωση του κοινού σε θέματα αρμοδιότητας του ΥΠΠ

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook