07.07.2020

  • Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, σε όλα τα μέτωπα της πυρκαγιάς επιχειρούν δυνάμεις από τις Περιφέρειες Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Θεσσαλίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου.

  • Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, οι οποίοι φτάνουν μέχρι και τα εννέα μποφόρ, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης, δημιουργώντας διαρκώς νέες εστίες αναζωπυρώσεων.

  • Από αέρος, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, επιχειρούν συνολικά 8 αεροσκάφη και 9 ελικόπτερα, ενώ επιπλέον στην περιοχή βρίσκεται κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.).

  • Οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής στην οποία μαίνονται οι πυρκαγιές, έχουν λάβει οδηγίες να τηρούν τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών, ώστε να διασφαλιστεί τόσο η προστασία τους, όσο και το έργο της κατάσβεσης.

05/07/19 22:14

Σε εξέλιξη τα τέσσερα πύρινα μέτωπα στην Εύβοια

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, οι οποίοι φτάνουν μέχρι και τα εννέα μποφόρ, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης, δημιουργώντας διαρκώς νέες εστίες αναζωπυρώσεων. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, σε όλα τα μέτωπα της πυρκαγιάς επιχειρούν δυνάμεις από...

rikNews ·

Σε εξέλιξη τα τέσσερα πύρινα μέτωπα στην Εύβοια

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook