26.11.2022

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Σύμφωνα με ανακοίνωση από την Προεδρία της Δημοκρατίας στις 11.15 το πρωί, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα συναντηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο με τον κ. Μητσοτάκη και θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες.

  • Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, καθώς και τα μέλη των αντιπροσωπειών τους, θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας.

  • Είναι κάτι που το νοιώθουμε ως απαραίτητο στοιχείο στο δρόμο για την απελευθέρωση, την επανένωση, τη δημιουργία συνθηκών εν πάση περιπτώσει που να επιτρέπουν επίλυση και ειρηνική συμβίωση με τους συμπατριώτες μας τους Τουρκοκύπριους, είπε.

  • Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε θεώρησε υποχρέωσή του σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία να βρίσκεται στην Κύπρο.

08/02/21 12:51

Σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις Αναστασιάδη - Μητσοτάκη στο Προεδρικό

Υποδεχόμενος τον κ. Μητσοτάκη ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τον καλωσόρισε και τον ευχαρίστησε και εξέφρασε ευγνωμοσύνη του κυπριακού ελληνισμού «για το αδιάλειπτο ενδιαφέρον για την Κύπρο μέσα από την στενή επαφή που έχουμε, το ειλικρινές και το συνεχές ενδιαφέρον για τα όσα...

rikNews ·

Σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις Αναστασιάδη - Μητσοτάκη στο Προεδρικό

rikNews

Στη Λευκωσία σήμερα ο Μητσοτάκης για συντονισμό ενόψει πενταμερούς

Σύμφωνα με ανακοίνωση από την Προεδρία της Δημοκρατίας στις 11.15 το πρωί, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα συναντηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο με τον κ. Μητσοτάκη και θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες. Στις 12.15 μμ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης θα...

rikNews ·

Στη Λευκωσία σήμερα ο Μητσοτάκης για συντονισμό ενόψει πενταμερούς

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook