04.03.2021

  • Σε δύο μήνες αναμένεται να υπάρξουν τα πρώτα αποτελέσματα στην έρευνα για τη θεραπεία του κορονοϊού με λεμφοκύτταρα, σύμφωνα με τον διευθυντή της Αιματολογικής Κλινικής του Παπανικολάου Αχιλλέα Αναγνωστόπουλο.

  • Και στη συνέχεια θα οδηγηθούμε στην παραγωγή ενός κυτταρικού φαρμάκου, που θα είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία των ασθενών, τόνισε χαρακτηριστικά, μετά τη συνάντησή του στο νοσοκομείο Παπανικολάου με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

  • Η μελέτη της ομάδας επιστημόνων της Αιματολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Γ. Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης κλινικής γίνεται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ύψους εκατό χιλιάδων ευρώ.

  • Όπως σημείωσε ο κ. Αναγνωστόπουλος, η χρηματοδότηση αυτή λύνει τα χέρια στους ερευνητές, ενώ η Περιφέρεια ανταποκρίθηκε πολύ γρήγορα στο αίτημα που διατύπωσε ο ίδιος σε επιστολή του.

14/01/21 14:56

Σε δύο μήνες τα πρώτα αποτελέσματα στην έρευνα για θεραπεία κορονοϊού

Σε δύο μήνες αναμένεται να υπάρξουν τα πρώτα αποτελέσματα στην έρευνα για τη θεραπεία του κορονοϊού με λεμφοκύτταρα, σύμφωνα με τον διευθυντή της Αιματολογικής Κλινικής του «Παπανικολάου» Αχιλλέα Αναγνωστόπουλο. Η έρευνα αφορά τις δυνατότητες που θα προκύψουν στην αντιμετώπιση...

rikNews ·

Σε δύο μήνες τα πρώτα αποτελέσματα στην έρευνα για θεραπεία κορονοϊού

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook