11.07.2020

  • Σχέδιο οικονομικής βοήθειας ύψους €700.000 ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εγκλωβισμένοι γεωργοκτηνοτρόφοι, κατά την άσκηση των δραστηριοτήτων τους.

  • Πρόσθετα, το Συμβούλιο ενέκρινε και δεύτερο σχέδιο, για την παραχώρηση ειδικής ενίσχυσης ύψους €250.000 σε εγκλωβισμένους νέους ή επανεγκατασταθέντες γεωργούς, καθώς και σε εγκλωβισμένους αλιείς και αγροβιοτέχνες.

  • Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση το σχέδιο προνοεί επιδοτήσεις στη βάση της καλλιεργούμενης έκτασης σιτηρών, κτηνοτροφικών φυτών και εσπεριδοειδών, καθώς και στη βάση του αριθμού των παραγωγικών ζώων και των κυψελών.

  • Πληροφορίες για τα σχέδια και όλα τα απαιτούμενα προς συμπλήρωση έντυπα, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Τμήματος Γεωργίας.

18/03/20 19:48

Σχέδιο για οικονομική βοήθεια σε εγλωβισμένους αγρότες ενέκρινε το Υπουργικό

Σχέδιο οικονομικής βοήθειας ύψους €700.000 ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εγκλωβισμένοι γεωργοκτηνοτρόφοι, κατά την άσκηση των δραστηριοτήτων τους. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση το σχέδιο...

rikNews ·

Σχέδιο για οικονομική βοήθεια σε εγλωβισμένους αγρότες ενέκρινε το Υπουργικό

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook