25.05.2019

  • Ζητάμε από τη ψαραγορά μας Blue Island οι σαρδέλες μας να καθαριστούν.

  • Ρίχνουμε τις σαρδέλες και τις ανακατεύουμε με τα χέρια μας, ώστε να καλυφθούν καλά από το μείγμα.

  • Λαδώνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο ένα ταψί που ιδανικά να χωράει τις σαρδέλες σε μία στρώση.

  • Απλώνουμε τις σαρδέλες και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να γίνουν και να σχηματιστεί μια τραγανή κρούστα στην επιφάνειά τους.

18/04/19 15:04

Σαρδέλες Blue Island στο φούρνο με μυρωδάτη κρούστα

Ζητάμε από τη ψαραγορά μας Blue Island οι σαρδέλες μας να καθαριστούν. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220° C, στον αέρα. Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε τα 60 ml από το ελαιόλαδο μαζί με όλα τα υλικά για την κρούστα. Ρίχνουμε τις σαρδέλες και τις ανακατεύουμε με τα χέρια...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook