08.04.2020

  • Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και το αφήνουμε να κάψει.

  • Στη συνέχεια, ρίχνουμε μέσα λίγο ελαιόλαδο, το βούτυρο, τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.

  • Έπειτα, προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε εκ νέου για 1-2 λεπτά.

  • Κατόπιν, αδειάζουμε μέσα την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα και αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει για περίπου 5 λεπτά.

08/01/20 15:41

Σάλτσα μανιταριών για μακαρονάδα

Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και το αφήνουμε να κάψει. Στη συνέχεια, ρίχνουμε μέσα λίγο ελαιόλαδο, το βούτυρο, τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Έπειτα, προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε εκ νέου για 1-2 λεπτά. Κατόπιν, αδειάζουμε μέσα την κρέμα...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook