15.09.2019

  • Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο μια γκριλιέρα (ραβδωτό τηγάνι) και τοποθετούμε με σειρά τα κολοκυθάκια.

  • Ψήνουμε για 5 περίπου λεπτά την κάθε μεριά ή μέχρι να πάρουν χρώμα οι γραμμές που δημιουργούνται στο κολοκυθάκι.

  • Όταν είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό για να σταματήσουν να ψήνονται.

  • Για να ετοιμάσουμε τη σάλτσα, βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα επεξεργαστή τροφίμων (blender) και αναμειγνύουμε καλά μέχρι να γίνει η σάλτσα.

13/05/19 14:56

Σαλάτα με μακαρόνια, κολοκυθάκι, λιαστές ντομάτες και φέτα

Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο μια γκριλιέρα (ραβδωτό τηγάνι) και τοποθετούμε με σειρά τα κολοκυθάκια. Ψήνουμε για 5 περίπου λεπτά την κάθε μεριά ή μέχρι να πάρουν χρώμα οι γραμμές που δημιουργούνται στο κολοκυθάκι. Σε άλλο τηγάνι, βάζουμε τα κουκουνάρια και τα καβουρδίζουμε μέχρι...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook