19.09.2019

  • *Δες επίσης τη συνταγή γιασαλάτα με κοτόπουλο, bluberries, φέτα και κουκουνάρια Χρυστάλλα Κατελάρη ΚλινικόςΔιαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc Change Eat - Clinical Dietitians & Associates Τηλ.

  • Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το ξύδι, τη μουστάρδα και τα υπόλοιπα μπαχαρικά.

  • Προσθέτουμε χόρτα εποχής όπως ρόκα, μαρούλι, κόλιανδρο για να αυξήσουμε τις φυτικές ίνες.

  • Σε μια μεγάλη κούπα ρίχνουμε το κρύο κριθαράκι, το κρεμμύδι, τα ντοματίνια, τις πιπεριές, τη φέτα, το κοτόπουλο (εφόσον το κόψουμε σε ροδέλες) και τέλος το ντρέσινγκ που δημιουργήσαμε.

19/08/19 11:45

Σαλάτα με κριθαράκι, κοτόπουλο και φέτα

Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το ξύδι, τη μουστάρδα και τα υπόλοιπα μπαχαρικά. Σε μια μεγάλη κούπα ρίχνουμε το κρύο κριθαράκι, το κρεμμύδι, τα ντοματίνια, τις πιπεριές, τη φέτα, το κοτόπουλο (εφόσον το κόψουμε σε ροδέλες) και τέλος το ντρέσινγκ που δημιουργήσαμε....

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook