29.09.2020

  • Πώς μπορείς να αρχίσεις διάλογο με κάποιον η κύρια έγνοια του οποίου είναι να επιβάλει κι άλλες κυρώσεις στο Ιράν; διερωτήθηκε ο Ματζίντ Ταχτ Ραβανσί, μόνιμος αντιπρόσωπος της Ισλαμικής Δημοκρατίας στα Ηνωμένα Έθνη.

  • Εξάλλου, ο πρεσβευτής της Τεχεράνης στον ΟΗΕ ανέφερε ότι δεν υπάρχει η κατάλληλη ατμόσφαιρα προκειμένου να γίνει διάλογος ανάμεσα στο Ιράν και τις ΗΠΑ.

  • Ο Ταχτ Ραβανσί επισήμανε ακόμη πως οι ΗΠΑ έχουν αναπτύξει μια αρμάδα στην περιοχή γύρω από το Ιράν, αναφερόμενος στην αποστολή επιπλέον στρατευμάτων και μέσων από την Ουάσιγκτον έπειτα από τις νέες επιθέσεις σε δεξαμενόπλοια.

  • Κατήγγειλε ότι η Ουάσιγκτον συνεχίζει να διεξάγει οικονομικό πόλεμο εναντίον της Τεχεράνης και να επιδίδεται σε οικονομική τρομοκρατία εναντίον του ιρανικού λαού, μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης των ΗΠΑ χθες ότι επιβάλλουν και νέες κυρώσεις.

25/06/19 10:05

ΣΑ: Έκκληση για μείωση της έντασης μεταξύ Ιράν - ΗΠΑ

Την απόπειρα των ΗΠΑ να συμπεριληφθεί στο κείμενο της απόφασης αυτής μια αναφορά σε εμπλοκή ή ευθύνη "κρατικού παράγοντα" στις πρόσφατες επιθέσεις εναντίον των πετρελαιοφόρων εμπόδισε η Ρωσία, ανέφερε διπλωματική πηγή. Εξάλλου, ο πρεσβευτής της Τεχεράνης στον ΟΗΕ ανέφερε...

rikNews ·

ΣΑ: Έκκληση για μείωση της έντασης μεταξύ Ιράν - ΗΠΑ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook