11.12.2019

  • Τότε προσθέτουμε και το ρύζι και το αφήνουμε για ένα εικοσάλεπτο να μαλακώσει.Το στραγγίζουμε και ανακατεύουμε μαζί με μία κουταλιά από τον βούτυρο.

  • Έπειτα στραγγίζουμε τον τόνο μας και τον κόβουμε σε κομματάκια.

  • Στο ζουμί του τόνου που κρατήσαμε στην άκρη προσθέτουμε τη φλούδα και τον χυμό του λεμονιού.

  • Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε τον υπόλοιπό μας βούτυροκαι σοτάρουμε τα μανιτάρια μας.

11/09/19 10:00

Ριζότο με τόνο και μανιτάρια

Σε κατσαρόλα με 5 κούπες νερό προσθέτουμε το ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι και αφήνουμε να βράσει. Τότε προσθέτουμε και το ρύζι και το αφήνουμε για ένα εικοσάλεπτο να μαλακώσει. Το στραγγίζουμε και ανακατεύουμε μαζί με μία κουταλιά από τον βούτυρο. Έπειτα στραγγίζουμε τον...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook