06.12.2019

  • Καθαρίζουμε το χταπόδι και το τοποθετούμε σε μία κατσαρόλα μαζί με τη δάφνη, το μπαχάρι, το πιπέρι και το ξύδι.

  • Αφήνουμε να βράσει κι αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό.Όταν μαλακώσει το βγάζουμε απ' την κατσαρόλακαι αφήνουμε να κρυώσει.

  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδό μας σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε μέσα τα κομματάκια του χταποδιού.

  • Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε τιςντομάτες, τη ζάχαρη και το μισό απ' το νερό.

25/10/19 12:22

Ριζότο με χταποδάκι

Καθαρίζουμε το χταπόδι και το τοποθετούμε σε μία κατσαρόλα μαζί με τη δάφνη, το μπαχάρι, το πιπέρι και το ξύδι. Αφήνουμε να βράσει κι αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό. Όταν μαλακώσει το βγάζουμε απ' την κατσαρόλα και αφήνουμε να κρυώσει. Έπειτα το κόβουμε σε κομματάκια....

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook