25.03.2019

  • Ανακοίνωση από το Cyprus Energy Agency αναφέρει ότι το εργαλείο ENERFUND στοχεύει στην κινητοποίηση επενδύσεων ριζικής ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων στην Ευρώπη.

  • Παρέχει πληροφορίες για κτίρια στις εξής χώρες: Βουλγαρία, Κύπρος, Δανία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

  • Το δωρεάν εργαλείο ENERFUND περιλαμβάνει δεδομένα κτιρίων και κτιριακών μονάδων από 13 χώρες της Ευρώπης και προσφέρει τη δυνατότητα σύγκρισής τους μέσω της βαθμολογίας ENERFUND.

  • Το διαδικτυακό εργαλείο διατίθεται από τον Ιανουάριο του 2018 και από τότε αναβαθμίζεται συνεχώς, παρέχοντας στον χρήστη περισσότερες επιλογές και δυνατότητες, καθώς επίσης και περισσότερα δεδομένα για τα κτίρια.

07/02/19 11:17

Ριζική ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων με τη χρήση του ENERFUND

Ανακοίνωση από το Cyprus Energy Agency αναφέρει ότι το εργαλείο ENERFUND στοχεύει στην κινητοποίηση επενδύσεων ριζικής ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων στην Ευρώπη. Χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Horizon 2020» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και παρέχει χρήσιμες και επικαιροποιημένες...

rikNews ·

Ριζική ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων με τη χρήση του ENERFUND

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook