28.01.2020

  • Ακολούθως βράζουμε 3-4 ποτήρια νερό σε μια κατσαρόλα και μόλις πάρει βράση ρίχνουμε το ρύζι, τον αρακά, τα κρεμμύδια και το αλατοπίπερο.

  • Με κλειστό καπάκι, αφήνουμε να βράσει για ακόμα 20 λεπτά, σε χαμηλή φωτιά.

21/11/19 10:25

Ρύζι με αρακά

Σε μία μικρή κατσαρολίτσα ρίχνουμε 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τα κρεμμύδια μας. Σοτάρουμε μέχρις ότου πάρουν ξανθό χρώμα. Ακολούθως βράζουμε 3-4 ποτήρια νερό σε μια κατσαρόλα και μόλις πάρει βράση ρίχνουμε το ρύζι, τον αρακά, τα κρεμμύδια και το αλατοπίπερο. Με...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook