14.10.2019

  • Βράζουμε τα ρεβύθια σε μπόλικο νερό για περίπου 40 λεπτά με 1 ώρα, μέχρι να μαλακώσουν αλλά να μη διαλύονται.

  • Τα τελευταία 10 λεπτά του βρασμού, αλατίζουμε καλά το νερό.

  • Βάζουμε όλα τα υλικά σε μούλτι και χτυπάμε καλά, ώστε να έχουμε μια ρευστή σως.

  • Τα στραγγίζουμε, τα ξεπλένουμε ελαφρώς και τα αφήνουμε να κρυώσουν για περίπου 10 λεπτά.

22/07/19 16:58

Ρεβυθοσαλάτα με αβοκάντο και πράσινη σως ταχινιού

Βράζουμε τα ρεβύθια σε μπόλικο νερό για περίπου 40 λεπτά με 1 ώρα, μέχρι να μαλακώσουν αλλά να μη διαλύονται. Τα τελευταία 10 λεπτά του βρασμού, αλατίζουμε καλά το νερό. Τα στραγγίζουμε, τα ξεπλένουμε ελαφρώς και τα αφήνουμε να κρυώσουν για περίπου 10 λεπτά. Ετοιμάζουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook