03.07.2022

  • Την πιο ψυχρή νύχτα από το 1995 κατέγραψε η Μετεωρολογική Υπηρεσία στη Βρετανία, καθώς ο υδράργυρος στο Μπρέμαρ των Χάιλαντς της βόρειας Σκωτίας έπεσε στους -22,9 βαθμούς Κελσίου τα ξημερώματα της Πέμπτης.

  • Από το Σαββατοκύριακο και την έλευση της Καταιγίδας Ντάρσι το μεγαλύτερο μέρος της βρετανικής επικρατείας είναι καλυμμένο από χιόνι, με τη θερμοκρασία μετά βίας να ξεπερνά το μηδέν ακόμα και στη νότια Αγγλία.

  • Για την Πέμπτη και την Παρασκευή σε ισχύ παραμένουν προειδοποιήσεις για χιόνι και πάγο στη νότια, στην ανατολική και στη βορειοανατολική Αγγλία, καθώς λαό στη νότια Ουαλία.

  • Η Μετεωρολογική Υπηρεσία χαρακτηρίζει τις συνθήκες που θα επικρατούν για τουλάχιστον τις επόμενες ημέρες ως ακραίο ψύχος, αν και σήμερα σε πολλές περιοχές θα υπάρχουν διαστήματα ηλιοφάνειας.

11/02/21 15:06

Ρεκόρ 25 ετών για το ψύχος στη Βρετανία στους -22,9 βαθμούς Κελσίου

Την πιο ψυχρή νύχτα από το 1995 κατέγραψε η Μετεωρολογική Υπηρεσία στη Βρετανία, καθώς ο υδράργυρος στο Μπρέμαρ των Χάιλαντς της βόρειας Σκωτίας έπεσε στους -22,9 βαθμούς Κελσίου τα ξημερώματα της Πέμπτης. Από το Σαββατοκύριακο και την έλευση της Καταιγίδας Ντάρσι το μεγαλύτερο...

rikNews ·

Ρεκόρ 25 ετών για το ψύχος στη Βρετανία στους -22,9 βαθμούς Κελσίου

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook