19.07.2019

  • Αφαιρούμε το κουκούτσι από τους χουρμάδες, τους κόβουμε στη μέση και τους τοποθετούμε στο μίξερ.

  • Σπάμε το μείγμα σε μικρά, ακανόνιστα κομμάτια και μεταφέρουμε τη Rawnola σε ένα αεροστεγές δοχείο.

  • Η διατροφολόγος λέει:Στη συνταγή τηςRawnola δε χρειάζεται να προσθέσουμεμέλι ήάλλο γλυκαντικόόπως σιρόπι αγαύης ή σφενδάμου περιέχοντας έτσι ακόμα λιγότερη ζάχαρη από την κλασσικήGranola.

  • Tip:Διατηρείται σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείομέχρι 15 μέρες(το δικό μας δοχείο άδειασε σε λιγότερο από μια εβδομάδα!).

20/06/19 13:09

Rawnola με καβουρδισμένα αμύγδαλα, μαύρη σοκολάτα & ξύσμα

Αφαιρούμε το κουκούτσι από τους χουρμάδες, τους κόβουμε στη μέση και τους τοποθετούμε στο μίξερ. Κτυπάμε μέχρι να λιώσουν και να γίνουν πάστα. Προσθέτουμε στον κάδο του μίξερ τη βρώμη, τη μαύρη σοκολάτα, τα ψιλοκομμένα  αμύγδαλα (τα καβουρδίζουμε από πριν εάν επιθυμούμε),...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook