-
Μόλις βράσει καλά, αλατίζουμε και προσθέτουμε τα ραβιόλι βράζοντας τα 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία, ώστε να βγουν al dente.
-
Κατόπιν, παίρνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος διαστάσεων 28Χ17εκ.,ρίχνουμε λίγη από την έτοιμη σάλτσα στον πάτο του ταψιού, αδειάζουμε από πάνω τη μισή ποσότητα από τα ραβιόλι και αλατοπιπερώνουμε.
-
Τέλος, καλύπτουμε με την σάλτσα ντομάτας που έχει απομείνει, πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175°C στον αέρα για 30-35 λεπτά.
-
Μόλις είναι έτοιμα, τα αφήνουμε να κρυώσουν για 5 λεπτά και σερβίρουμε.
Ραβιόλι με σπανάκι στο φούρνο
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Ραβιόλι με σπανάκι στο φούρνο
Τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά μια κατσαρόλα με νερό. Μόλις βράσει καλά, αλατίζουμε και προσθέτουμε τα ραβιόλι βράζοντας τα 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία, ώστε να βγουν al dente. Κατόπιν, παίρνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος διαστάσεων 28Χ17εκ., ρίχνουμε...