30.09.2020

  • Μόλις βράσει καλά, αλατίζουμε και προσθέτουμε τα ραβιόλι βράζοντας τα 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία, ώστε να βγουν al dente.

  • Κατόπιν, παίρνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος διαστάσεων 28Χ17εκ.,ρίχνουμε λίγη από την έτοιμη σάλτσα στον πάτο του ταψιού, αδειάζουμε από πάνω τη μισή ποσότητα από τα ραβιόλι και αλατοπιπερώνουμε.

  • Τέλος, καλύπτουμε με την σάλτσα ντομάτας που έχει απομείνει, πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175°C στον αέρα για 30-35 λεπτά.

  • Μόλις είναι έτοιμα, τα αφήνουμε να κρυώσουν για 5 λεπτά και σερβίρουμε.

23/01/20 12:27

Ραβιόλι με σπανάκι στο φούρνο

Τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά μια κατσαρόλα με νερό. Μόλις βράσει καλά, αλατίζουμε και προσθέτουμε τα ραβιόλι βράζοντας τα 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία, ώστε να βγουν al dente. Κατόπιν, παίρνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος διαστάσεων 28Χ17εκ., ρίχνουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook