03.12.2021

  • Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της PricewaterhouseCoopers Κύπρου, η παγκόσμια οικονομία προβλέπεται να αναπτυχθεί το 2021 κατά 5% περίπου σε όρους συναλλαγματικών ισοτιμιών.

  • Αναφέρεται ότι η ανάπτυξη θα επιστρέψει, ωστόσο θα είναι ανομοιογενής και θα εξαρτηθεί από την επιτυχή και ταχεία διάθεση των εμβολίων και τις συνεχιζόμενες ευνοϊκές δημοσιονομικές, νομισματικές και χρηματοοικονομικές συνθήκες στις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου.

  • Άλλο βασικό ζήτημα αφορά το πώς η ώθηση της ανάκαμψης και της ανάπτυξης θα μπορούσε να συγχρονιστεί με επενδύσεις σε πράσινες υποδομές, δημιουργώντας έτσι ένα σημείο καμπής στον αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής.

  • Εξάλλου, το 2021, καθοριστικός θα είναι ο ρόλος του περιβάλλοντος, ενώ δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για επιτάχυνση της επίτευξης μηδενικού ισοζυγίου, σε επίπεδο τόσο επιχειρήσεων όσο και πολιτικών.

25/01/21 12:06

PWC:Η παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη θα επιστρέψει, ωστόσο θα είναι ανομοιογενής

Η παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη θα επιστρέψει, ωστόσο θα είναι ανομοιογενής, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Παγκόσμιας Οικονομικής Ανασκόπησης 2021 της PwC. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της PricewaterhouseCoopers Κύπρου, η παγκόσμια οικονομία προβλέπεται να αναπτυχθεί το 2021...

rikNews ·

PWC:Η παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη θα επιστρέψει, ωστόσο θα είναι ανομοιογενής

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook