08.08.2022

  • Αυτήν τη φορά, Public–MediaMarkt ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε μία ενέργεια που όμοια της δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ, και μαζί δημιουργούν το μεγαλύτερο Black Friday στην ελληνική αγορά.

  • Απλώς μπες στο public.grή επισκέψου κάποιο από τα 69 φυσικά καταστήματα της Public και MediaMarkt, επέλεξε το προϊόν που θες με την καλύτερη προσφορά και κάνε το δικό σου!

  • Μην χάνεις άλλο χρόνο λοιπόν, πάρε τις προσφορές στα χέρια σου, γιατί η Black Friday είναι εδώ, πιο δυναμική, πιο μεγάλη από ποτέ, με εγγύηση χαμηλότερης τιμής* και με την υπογραφή της Public-MediaMarkt!

  • Εάν ενδιαφέρεσαι για τηλεοράσεις, smartphones, gaming κονσόλες, laptops, smart living, wearables, οικιακές συσκευές και πολλά άλλα προϊόντα, μην χάνεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις τις μοναδικές προσφορές!

23/11/21 18:31

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Public και MediaMarkt ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν την απόλυτη Black Friday εμπειρία!

Η μεγαλύτερη Black Fridayείναι γεγονός. Η Public και η Media Markt ενώνουν τις δυνάμεις τους για να φέρουν φέτος σε όλους τη μεγαλύτερη, την πιο ξεχωριστή, δυναμική ημέρα super Black Friday προσφορών! Για πρώτη φορά τα δύο κορυφαία brands, Public καιMediaMarkt, συνεργάζονται...

Digital Life ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook